Informatiebijeenkomst Roodzanden


De omgeving van Zeegse gaat veranderen: het ontwerp-inrichtingsplan Roodzanden is klaar. Prolander presenteert dit plan maandagavond 20 maart tijdens een informatiebijeenkomst in het Fletcher Hotel in Zeegse. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

De afgelopen twee jaar hebben we samen met omwonenden en verschillende organisaties gewerkt aan het inrichtingsplan. Langs het beekdal wordt ongeveer vijftig hectare voormalig landbouwgebied omgevormd tot natuur. We starten de bijeenkomst met de toelichting op dit plan. Hierna vertellen we bij verschillende thematafels over onder andere de monitoring van het grondwater, de aanvraag van de vergunningen, de uitvoering en het toekomstig eigendom en beheer. Ook beantwoorden we vragen en staan we open voor uw reactie.

Bent u benieuwd naar de plannen? Kom dan naar de bijeenkomst. Het is fijn als u zich vooraf even aanmeldt door een e-mail te sturen naar: drentscheaa@prolander.nl Kunt u niet aanwezig zijn? Het ontwerp-inrichtingsplan staat vanaf 17 maart ook op onze website. Hier kunt u tot 11 april een reactie achterlaten.

We hopen u maandag 20 maart te ontmoeten.

Praktische informatie

Datum: maandag 20 maart 
Tijd: van 19.30 tot ca. 21.15 uur (zaal open om 19.15 uur) 
Locatie: Fletcher Hotel de Zeegser Duinen 
Adres: Schipborgerweg 8 Zeegse