Fiets mee door Polders Oosterland en Lappenvoort!


Woensdagavond 12 juni organiseert Prolander een informatieve fietsexcursie in Polders Oosterland en Lappenvoort. Prolander informeert u dan graag over de plannen voor de gebiedsinrichting. U bent van harte uitgenodigd!

Programma

Het programma begint om 19.15 uur met een welkomstwoord in het Natuurhuis van de Kraus-Groeneveld Stichting (naast museum Vosbergen, Vosbergerlaan 35 te Eelde). U krijgt uitleg over het ontwerp van de gebiedsinrichting en de route van de excursie. Daarna stappen we op de fiets. Om 21.15 uur komen we weer aan bij het Natuurhuis, waar we afsluiten met een kleine borrel.

Aanmelden

Meedoen? U kunt zich tot en met vrijdag 7 juni opgeven via dit aanmeldformulier. Let op: er zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar. Heeft u vooraf nog vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Neem dan contact op via t.kraai@prolander.nl of 0592-365171.

Over het project

Prolander werkt in opdracht van provincies Groningen en Drenthe aan de herinrichting van Polders Oosterland en Lappenvoort (POL). In dit nieuwsbericht over het gebiedsproces leest u over de laatste stand van zaken rond de gebiedsinrichting. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Video over de plannen

In een nieuwe video vertellen projecttrekker Erna Alting en procesmanager Gertjan Elzinga over de plannen voor Polders Oosterland en Lappenvoort (POL). Hoe draagt de herinrichting van het gebied bij aan natuurontwikkeling en recreatie? Op welke manier houden we rekening met de cultuurhistorische en landschappelijke waarden? En hoe voorkomen we wateroverlast in de omgeving? Bekijk de video en ontdek het nu!